SE VCH WINTERGOLD'S ELDKORN


Kornet   Galleri   Rasdata   Avkommor

Efter

Undan

Född

Hd/Ed

Ögon

MH

Jakt

Lydnad

Viltspår

Utst.

 

 

 

 

 

 

Övrigt

LPI TJH Casags Feodor

LPI Wintergold's Peach-Mix

1996-04-27

Hd utmärkta, Ed 0

2007-04-14

2000, 1:a skott

Godk. apporteringstest

1:a pris lkl I

Svensk champion

BIR-veteran SKK, 12.5 år

CK vetkl

1:a pris ukl, ökl

HP junkl

Vinnare specialveteran GRK, 15 år

BIS-specialveteran inoff. 

BIS-valp GRK

Godk. bevakning- och karaktärsprov

Ingen kan leva för alltid, och sommaren -11 fick Kornet somna in lugnt och stilla. Vi är väldigt glada över att vi fick ha Kornet i våra liv så länge, 15 år. Fram tills att åldern kom ikapp henne så jagade Kornet gärna efter bollar, och var det någon annan som tränade och fick godis så skulle hon också vara med!

Kornet är en av våra två stamtikar, och finns med i stamtavlan hos alla kullar förutom två. Hon var en liten hund med en stor personlighet och det har speglat av sig i många av sina barn, barnbarn och även barnbarnsbarn, vilket vi är väldigt glada över då vi har haft så mycket glädje och nytta av henne.

Hösten -08 gick Kornet i officiellt i helpension och avslutade sin utställningskarriär med att vinna veteranklassen med CK och bli BIR-veteran på SKKs utställning på Öland, 12 1/2 år gammal! Dock kunde vi i januari -11 inte låta bli att visa Kornet i special veteran på en av GRKs utställningar. Nästan 15 år gammal vann Kornet klassen med HP! Det fyllde våra ögon med tårar. Samma dag vann hon även Brace tillsammans med sin dotter Virus.