Smask, smask

Två paket blodpuddig har tärnats och torkats i ugnen. Thyra och Lhine har dreglat och vakat, medan Rhiva varit mindre intresserad av det hela. Torkad blodpudding är ingen höjdare enligt henne. Till henne har jag tinat upp och tärnat en bit falukorv istället.

13 mars, 2012 | 9 kommentar »

9 kommentarer till “Smask, smask”

  1. Matilda:

    Falukorv is da shit 😀

  2. Åsa o Kaia:

    du har fotat så det nästan ser gott ut för mig ju! Typ kladdkaka eller brownies…

  3. Jenny:

    Vid vilken temperatur och hur länge torkar du blodpuddingen?

    Lilla Rhiva måste ha konstiga smaklökar för en golden för jag trodde dom åt allt 😉

  4. Gunn Therese:

    Sist jeg gjorde det luktet det blodpudding hele huset – æsj. Og ikke ble det skikkelig tørket heller! Men hundene elsker det jo….!
    Så jeg spør som Jenny, hvilken temp og hvor lenge?

  5. Jenny:

    Tack för svaret 🙂 Då ska jag göra ett försök att torka blodpudding nån dag!

    Och visst ska det bli roligt och spännande! Kommer nog bli roliga hundar att jobba med och förhoppningsvis fina att titta på också 🙂

  6. Heléne, M, T & T:

    Och jag som först tyckte det såg ut som chokladfudge! 😉

  7. Gabbi & Edwin:

    Jag undrar också hur länge du brukar torka blodpuddingen?!
    Det kanske hade varit ett bra snack för Edwin 😀

  8. Anna&Trion:

    Haha jag tyckte också det var godis! Choklad, haha, allt jag tänker på 😉
    Jag är en sucker för blodpudding också iofs, även lever som också är en vanlig delikatess hos hundarna. Här hemma håller jag det för mig själv 😉

  9. Ninni Österholm:

    Åh, jag borde fixa till den frysta blodpudding som finns här hemma. Mina damer fullständigt älskar blodpudding och tvivlar nog båda på att det kan finnas något godare någonstans i världen att äta 😉

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: